Lint_vol_Lust

Omgeving

Zeist is centraal gelegen in het Nationaal park Utrechtse Heuvelrug. De groene omgeving biedt vele mogelijkheden voor ontspanning en inspanning. In elk seizoen is er van alles te beleven voor een aangenaam verblijf in B&B Tussen de Dennen.

Wist u dat…
Huize Beerschotende Stichtse Lustwarande een gordel is van meer dan 100 buitenplaatsen langs de zuidwestflank van de Utrechtse Heuvelrug die zijn weerga in Nederland niet kent. De Lustwarande kenmerkt zich door fraaie kastelen en huizen, tuinen die veelal zijn aangelegd in Engelse landschapsstijl en imposante parkbossen. Zeer goed met fiets of auto te ontdekken.

SlotZeist het prestigieuze Slot Zeist beslist een bezoek waard is. Al is het alleen maar om te wandelen in het prachtig aangelegde Engelse landschapspark. Het slot is gebouwd in 1165. Er vinden regelmatig rondleidingen, concerten en exposities plaats. Ook kunt u er genieten van een heerlijke high tea.
www.slotzeist.nl/

 

fietsroutes

Zeisterbos_heidesteijnu op landgoederen Heidestein en de Treek prachtige wandelingen over heidevelden en langs idyllische vennetjes kunt maken. De fietspaden door het bos leiden u langs prachtige uitzichtpunten. Er zijn volop mountainbikeroutes tot aan Leusden en Amerongen.
Binnen een straal van 15 km vindt u maar liefst 10 golfbanen.

www.utrechtslandschap.nl/

 

Kano

u met een kano van Wijk bij Duurstede tot aan Utrecht over de meanderende Kromme Rijn kunt varen langs kastelen en mooie vergezichten.

Pyramide_van_Austerlitz3de Pyramide van Austerlitz op maar 20 minuten fietsafstand ligt. De Pyramide van Austerlitz is het monumentale hoogtepunt in het hart van de Utrechtse Heuvelrug. In 1804 in één maand tijd gebouwd door Franse en Bataafse militairen tijdens de Franse Tijd (1795-1813).

 

in het hart van Zeist een theater, een bioscoop FIGI en vele knusse restaurants te vinden zijn.

Utrecht en Amersfoort gezellige historische steden zijn. U kunt er uitgebreid winkelen, genieten op de vele  terrasjes, de Dom beklimmen en varen over de grachten. Beide steden zijn goed bereikbaar met openbaar vervoer, auto of fiets.